Bvana i Kandžija na Vračar Rocks festivalu

Bliski susret Neznanih ludaka i Golih žena...

Bvana i Kandžija nastupiće na Vračar Rocks festivalu u petak, 7. novembra, a da ugođaj bude potpun, pobrinuće se i Neznani ludaci i Gole žene, prateći bendovi ova dva vodeća repera, ali i sastav The Hoods - mlade nade hip-hop scene.

,,Predobro se zabavljam sa svojom bandom i sabijamo kol'ko smo jaki, i to toliko da mi dođe da se idem ispovjedat. Svaki dan. I opet ne bilo dosta...", objašnjava Kandžija zašto je odlučio da nastupa sa live bendom, a da ne bude samo jedan od ,,onih" repera koji izađu na scenu, bace rime i idu kući...

​Izuzetno provokativne rime poduprte živom svirkom žestokih pratećih bendova sa energijom čistog rokenrola, Bvanu i Kandžiju svrstavaju među najatraktivnije izvođače u regionu! ​

Osim audio-scenskog spektakla koji pripremaju za 7. novembar u Božidarcu, Bvana i Kandžija će iz ovog kultnog centra za kulturu poslati i univerzalnu poruku mira, jer se upravo njome bavi ,,Dvojezićna ploča" koju su zajednički snimili, a koja već pola godine odjekuje regionom i glasno negoduje nametnute podeljenosti među narodima.
​ ​
Podsećamo da na Vračar Rocks festivalu ovog petka neće biti promovisana samo ,,Dvojezična ploča", već i novi album Bvane i Neznanih ludaka ,,Neznani ludaci", i najnovije ostvarenje Kandžije i Golih Žena ,,Folder sa golim ženama".

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice koštati 500 dinara.

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala-
ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala

Pogledajte još