SKANDAL Direktorka Studija B: Skinula sam Sarapu zato što je dolazio u emisiju alkoholisan!

Posle ovoga Sarapa burno reagovao, negirao te tvrdnje i tražio da Odbor Skupštine Srbije za kulturu i informisanje ne raspravlja o njegovoj ličnosti. Vučićević je, pre nego što je predsedavajuća Vesna Marjanović, zbog ove polemike, dala pauzu od pet minuta, istakla da na STB u proteklih šest meseci, od kada je ona na čelu te kuće, nijedna emisija nije cenzurisana.

Prema njenim rečima, Sarapa ima lične probleme i vređao je svoje goste u emisiji, na šta je on na sednici Odbora burnor eagovao sa mesta i tražio da odgovori na te kritike.

Predsedavajuća Marjanović je zatražila od Vučićević da nikoga lično ne vređa, na šta je ona uzvratila da ima pravo da govori i zatražila da ne bude cenzurisana.

- Niste reagovali kada je Zoran Živković nazvao Dragana J. Vučićevića "smradom", rekla je Vučićević - obraćajući se predsedavajućoj Vesni Marjanović, koja je odgovorila da tu uvredu nije čula.

Vučićević je podsetila da je Sarapa i dalje zaposlen na Studiju B, na šta on iz klupe dobacio: "Kakve to veze ima sa mojom emisijom?" Vučićević je ocenila da cenzure danas u Srbiji nema i da je DS, dok je bila na vlasti u Beogradu, cenzurisala Informativni program STB.

Izvor: blic

Pogledajte još