Monstrumi na delu: Terao dečaka da mu pokaže penis, roditelji ćutali i gledali!

Ovo je printskrin sa inkriminisanog video snimka koji je uklonjen, gde se sve jasno vidi...

Na snimku se vidi kako Ante psuje dečaka i tera ga da skine donji veš, dok njegovi roditelji sve vreme taj prizor ćutke posmatraju. I Pavloviću i roditeljima prete kaznene prijave, a moguće je i oduzimanje maloletnog dečaka od roditelja.

Na snimku se jasno vidi maltretiranje dečaka, dok roditelji gledaju i ćute

- Zgroženi smo nasilnim postupcima prema detetu zbog čega smo odmah zatražili intervenciju policije kako bi se preduzele sve potrebne mere za utvrđivanje kaznene odgovornosti Ante Pavlovića i drugih učesnika događaja. Dobili smo veći broj prijava i od zabrinutih građana, na čemu smo im zahvalni, jer su osuđivanje nasilja i jačanje svesti građana o važnosti prijavljivanja svakog nasilnog postupka prema detetu temelj stvaranja sigurnog okruženja - kaže pravni zastupnik za maloletnike, Ivana Milas Klarić.

KANAL Ante Pavlovića na Youtube-u je uklonjen tokom noći i ne može se pristupiti ni jednom snimku koji su prikazivali njegove "seanse" od kojih je jedna zgrozila celokupnu javnost i nadležne institucije.

Sporni snimak postavljen je na Jutjub 26. oktobra, a događaj se desio u avgustu. Na snimku se vidi dečak tinejdžerskog uzrasta, kog su doveli roditelji i još dva muškarca doveli na "tretman" kod Pavlovića zbog poremećaja u ponašanju. Pavlović je odmah zaključio da je dečak inteligentan, ali “koristi gužvu” jer su mu se roditelji razveli i zatim kreće sa "tretmanom".

Dečaka prvo obasipa psovkama i uvredama, zaključuje da nije normalan ako ne gleda porniće i zahteva da skine donji veš i pokaže im da li ima penis. Prestrašeni dečak odgovara da neće, na šta mu Pavlović ljutito odgovara da njemu niko ne može reći “neću”, počinje da ga vuče prema sredini prostorije i pokušava mu skine pantalone. U jednom trenutku ga baca na pod, na šta dečak počinje da zapomaže i zove tatu.

Otac tada želi da reaguje, ali ga majka sprečava. Pavlović potom udara dečaka, zbog čega ipak sa ocem na kraju napusti prostoriju. Pavlović, vidno uznemiren, viče na njih i pita ih zašto su došli ako ne žele tretman, da mu dete mora da pokaže penis ako on kao lekar to zahteva i, na kraju, kako bi prisutnima pokazao da je to sve normalno, skida pantalone i pokazuje svima svoj polni organ.

KO JE ANTE PAVLOVIĆ?
Za Antu Pavlovića (57) se neko vreme nije čulo, dok je početkom 2000-ih bio stalno u medijima - što zbog svojih “senzacionalnih” kiropraktičarskih uspeha krajnje nasilnim i kontroverznim metodama, što zbog nasilnih ispada: 2000. je pretukao župnika i zvonara u Dragonošcu, pet godina kasnije otišao je na 10 meseci u zatvor zbog napada na komšinicu, a 2008. je razbio komšijin automobil. - Imam ja još snimaka gde se dobijaju teške batine. Do sad sam proveo 1590 dana po robijama zbog nanošenja teških povreda, u 12 godina i 12 navrata, sve do Lepoglave sam došao. Zato oprezno sa mnom - poručio je Pavlović komentatorima koji su se zgražavali nad snimkom zlostavljanja deteta.
Izvor: blic/index.hr
Pogledajte još