Alan Fitzpatrick: Jedva čekam da upoznam beogradsku publiku

Jako sam srećan što ću puštati u Beogradu, jer nisam imao priliku da do sada nastupam u vašem gradu, a čuo sam samo lepe stvari o Srbiji. Uzbudljivo je kada negde dolaziš prvi put. Znaš da tvoja muzika dopire do nove publike i to ima neku posebnu čar. Nadam se da ću opravdati poverenje, jer je velika čast kada čuješ da te mnogo ljudi očekuje! Jedva čekam da upoznam beogradsku ekipu 15. novembra. Očekujte tehno prašenje, poručuje Alan.

Alanov deseti EP za Drumcode, "Turn Down The Lights" nedavno je izdat, a novi remiks za špansku etiketu Suara izlazi uskoro. Uporedo sa nastupima, radi na materijalu za novo izdanje Figure label-a, Lena Fakija, a posle Beograda, gostuje u berlinskom Berghain-u i čuvenom klubu Pacha u Njujorku.

(old_image)

Nakon uspešnih nastupa u Portugalu i Nemačkoj, Petar Dundov, hrvatski DJ i producent koji je čest gost domaćih klubova i festivala, posetiće ponovo Beograd i pružiti podršku Lucky Records-u, a potom ga čekaju gostovanja po Kanadi, Izraelu, Ibici i Australiji.

Beogradsku scenu predstaviće producent i DJ Speedy, koji radi na promociji „Lucky Light Ltd“, domaće vinil etikete, koja će okupiti poznata imena svetske tehno scene, kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Alexander Kowalski, Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull i Petar Dundov. Iz Subotice dolazi Dj Dfndr, vlasnik etikete Speed Progress Records, poznat po dugogodišnjoj rezidenturi u kultnom klubu Lifka.

Heineken, vodeći svetski premium brend svojom kampanjom “Dance More, Drink Slow” i ovog puta poziva na odgovornu konzumaciju. Uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly", Heineken podseća ljubitelje elektronske muzike da na podijumu više plešu i sporije piju.

Ulaznice po ceni od 1190 dinara, mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene, dok će cena ulaznice na samom ulazu biti 1500 dinara.

Pogledajte još