Stojketova bivša žena pati: Kosmajac raskinuo sa Bojanom Rajić?

Lazar Kosmajac i Bojana Rajić već su raskinuli!

"Nakon što su se u medijima pojavile fotografije na kojima su Bojana i Lazar prisni, njemu uopšte nije bilo svejedno jer nije želeo da provlači u javnosti na takav način. On je posumnjao da je možda celu tu priču Bojana servirala, odnosno da je dojavila novinarima i fotografima da ih slikaju. Iako mu je rekla da nema nikakve veze sa tim, i ubeđivala ga da ni njoj to objavljivanje nije išlo u prilog, Lazar je bio nepoverljiv. To je bilo dovoljno da im se odnos poljulja", izjavio je izvor blizak ovom bivšem paru.

"Iako su očekivali da će prevazići tu krizu, usledilo je hapšenje Lazarevog oca Dragoslava, što je mladog Kosmajca dodatno pogodilo. On je sve vreme bio uz oca i nije dovoljno vremena provodio sa Bojanom, a to je rezultiralo raskidom. Bojani nije bilo svejedno zbog odluke njenog, devet godina mlađeg, dečka, ali je prihvatila to uz mogućnost da će, kad se reše problemi, doći do pomirenja", rekao je izvor.

U nameri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa Bojanom, ali se ona nije javljala na telefon.

Podsetimo, pre manje od mesec dana Bojana i mladi Kosmajac su uslikani u jednoj diskoteci u Novom Sadu kako sede i uživaju u jednom od separea. Njih dvoje nisku skrivali svoje emocije, pa su se naočigled svih grlili, mazili i ljubili.

Alo/Nadlanu

Pogledajte još