DADILJA IZ PAKLA: Skakala po detetu jer je povratilo po njoj! (VIDEO)

Erik Kamanzi, otac devojčice, uhapšen je po prijavi dadilje pošto ju je pretukao nakon odgledanog snimka, ali je policija odustala od gonjenja i uhapsila dadilju.

Dadilja se sada nalazi u pritvoru i sledi joj pojavljivanje pred sudom 8. decembra. Policajci su je uhapsili nakon što im je otac pokazao snimak na kojem Tumuhirve šutira i gazi malu Anilu Kamanzi koja se žalila da joj je muka dok je dadilja hranila.

Otac devojčice je uočio modrice na telu Anile i pogledao snimak bezbednosne kamere. Šokirao se kada je video kako Tumuhirve vuče njegovu ćerku po podu pre nego što krene da je tuče.

"Dejli mejl" piše da su mediji prvo preneli da je Anila preminula od posledica prebijanja 15. novembra, ali su istražitelji naveli da je živa i da se oporavlja od povreda.

Kamanzi je pretukao dadilju koja ga je prijavila policiji i otac je uhapšen nakon što je priznao napad. Kada je policiji pokazao snimak prebijanja Anile, prijava protiv njega je povučena.

Tumuhirve, koja je mesec danas čuvala Anilu, optužena je za mučenje i sledi joj suđenje pred sudom u gradu Nakava. Dadilja je u invalidskim kolicima i hranu dobija kroz slamčicu, a policija razmišlja da je optuži i za pokušaj ubistva.

POGLEDAJTE šta je monstrum radio detetu

Izvor: blic/dailymail

Pogledajte još