Golišava na ekranu i u "Plejboju", znate li ko je ona i gde je sada?

Pozirala je naga za „Plejboj”. Dok je bila aktuelna na glumačkoj sceni, krasila je stranice magazina i internet portala, a potom kao da je nestala iz javnog života.

(old_image)

Glumica Marija Jakšić nestala je uputivši se u daleki Tajland, da bi se potom preselila u Indiju. Pošto je tamo upoznala ljubav svog života, ajurvedskog doktora Vuđua Kantana, počela je da se bavi jogom i izučavanjem te drevne veštine.
"Viđu me je privukao snagom, istinom, jednostavnošću i mudrošću življenja. Koračala sam u smeru u kojem je i on išao, a onda sam primetila da idemo zajedno. Ljubav je glavna sila vaseljenje"
- kaže Marija.

Glumu je napustila, i u međuvremenu počela da se bavi jogom. Glumica i njen suprug prvi put borave u...

Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/top-story/marija-jaksic-susret-koji-zivot-znaci/ © Hello! magazin

Četiri godine učila je od ajurvedskih terapeuta i radila je kao terapeut za više vital point tehnika.
Četiri meseca provela je na Tajlandu, obišla je Šri Lanku i i Nepal, ali najviše je impresionirala Indija.

"To je ogromna zemlja s neverovatnom kulturom. Glavna impresija mi je da će vam u Indiji svako dati krov nad glavom i hranu. Obišla sam mnoga mesta, radila sam svašta i mnogo učila. Tokom poslednje godine obrazovala sam se za ajuverdskog terapeuta, što sam i postala."

Držala je školu joge u Podgorici, a ove godine školu je otvorila i u rodnom Beogradu. Marija i danas svakodnevno uči i vežba po osam sati dnevno, bilo da je u Srbiji bilo u Indiji, jer ona i Vuđu još ne znaju u kojoj će se državi skrasiti.

(old_image)

Izvor:vestionline/pulsonline/facebook

Pogledajte još