Odgovorila na prozivke: Saša Vidić je asocijacija na kokain!

Mia Borisavljević se oglasila na Fejsbuku pošto je dizajner na čijem udaru su se našle brojne poznate ličnosti u emisiji „Ekskluziv“ na televiziji Prva negativno komentarisao njenu svetlucavu haljinu, koju je ponela na jednom događaju.

Od niske ocene za oblačenje nju je više iznerviralo karikiranje toga što je nedavno od bivšeg dečka dobila batine.

- Sad ova pevačica, ova što je u ovoj haljini, Mia Borisavljević. Ona slomljen nokat, slomljen prst, dobila je batine, nije dobila. Uglavnom, ovo je disko bol. Sestro, ovo je davno prošlo vreme. Ne znam gde si to našla. Srećno ti bilo da to izgubiš, ne sviđa mi se ništa ovo, grozno je - rekao je Vidić.

Mia mu nije ostala dužna pa je u svom stilu, ispod priloga koji je okačio na svoj profil pevač Igor Kostić, poznatiji kao Igor X, koga je Vidić takođe komentarisao, oplela po dizajneru.

- Kad neko nema zanimanje, onda prducka okolo. Saša Vidić. Asocijacija za kokain - napisala je pevačica, a u izjavi za Kurir Mia kaže da je post verodostojan i da sve što je napisala i misli.

- To je moj profil na Fejsbuku. Stojim iza svega što sam napisala. Saša Vidić me proziva već mesecima i konačno sam rekla šta mislim o njemu - i skrena je Borisavljevićeva.

Saša Vidić nije hteo da komentariše Mijine reči.

- Nemam komentar. Zvali su me već zbog toga. Svako ima svoju muku. Ne mogu ja svakom da pomognem - kratko je kazao Vidić.

Kurir/Nadlanu

Pogledajte još