NIJE MI SVEJEDNO GDE JE I SA KIM: Mia Borisavljević progovorila o ljubomori i braku sa suprugom Bojanom Grujićem

Pevačica Mia Borisavljević, koja sa suprugom Bojanom Grujićem uživa u skladnom braku u kom imaju dve ćerke, progovorila je o njihovom odnosu i ljubomori.

- Pa vidi da ti kažem da mi je svejedno gde je i šta je, to sigurno nije, ali sa druge strane kada bi naš odnos bio takav da jedno drugom pričinjavamo svakodnevno to zadovoljstvo i da se brinemo na tu temu, odavno mi ne bismo više bili zajedno. Nama život nije dosadan, čak naprotiv, mnogo su nam ozbiljne obaveze da bi mi jedno drugo maltretirali takvim stvarima - objasnila je pevačica, a potom dodala:

- Daleko od toga da me ne zanima šta radi i da mi je svejedno sa kim je, ali i daleko od toga da mi Bojan daje povoda da ja budem ljubomorna.

Mia i Bojana danas važe za jedan od najskladnijih, ali i najatraktivnijih parova, a pevačica je otkrila kako su njih dvoje započeli vezu.

- Ta hemija između nas je od početka bila, ali generalno smo se poklopili i navike i temperament. To nešto je kliknulo posle jednog zajedničkog putovanja - prisetio se Boki sa osmehom nakon čega je Mia svojim priznanjem šokirala mnoge.

- Kod mene je bilo to ranije, da sam shvatila da sam zaljubljena! Pa sam ga samo zavela!

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još