SKANDAL U TLZP-u: Neda besnela u studiju, ljuta otišla sa scene

Neda Ukraden napravila je skandal na kraju polufinalne emisije šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ jer nije prošla u finale.

Pevačicu, koja je imitirala Madonu, najviše je uvredilo to što su voditelji Marija Kilibarda i Bojan Ivković najavili nju kao finalistu umesto Nenada Okanovića, koji se transformisao u Ramba Amadeusa.

- Voditelji su se u jednom trenutku zbunili jer je čak pet takmičara imalo po 15 poena, a oni nisu znali da u tim situacijama u finale prolazi onaj koji je imao više glasova publike.

Nije podržala Katarinu

Tako su prozvali i Nedu Ukraden, da bi iznenada saopštili da ona ipak nije prošla dalje. Pevačica je to teško podnela i prvo je stajala ukočena tri minuta, a zatim se povukla sa scene. Besno je sišla sa bine i otišla u šminkernicu, gde je histerično počela da skida masku, a zatim se spakovala i napustila studio u Ugrinovcima. Za to vreme svi takmičari izašli su na binu sa žirijem kako bi podržali ovonedeljnu pobednicu Katarinu Bogićević - kaže izvor Kurira, koji se zatekao na licu mesta.

Naprasno otputovala

U toku jučerašnjeg dana nekoliko puta smo pokušali da stupimo u kontakt sa Nedom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. U jednom trenutku na njen broj se javila ćerka Jelena, koja je rekla da je pevačica otputovala i da ne može da daje izjave, piše Kurir.

RAT Pršte prozivke na sve strane

Ðura: Ko je Lukas?
Aca: Gospodin Ðurić je običan statista!

Nakon što je Branko Ðurić Ðura prozvao Acu Lukasa u TLZP, i posle uspešne imitacije Baneta Mojićevića izjavio da je transformacija dobra, ali da ne zna opus dotičnog, pevač je rekao da on Ðurin opus dobro poznaje budući da u životu ima samo jedan hit.

- Pa ne vidim ništa čudno, a ni zlonamerno u tome. Nigde ne piše da svako mora da zna moj „opus“. Eto, ja znam celokupni opus gospodina Ðurića. Gledao sam oba filma koja je snimio. Mislim da se sećam i onog hita, jednog jedinog koji je imao u dugogodišnjoj muzičkoj karijeri. Ipak, mislim da je i pored svih velikih muzičkih ostvarenja bio najbolji dok je uspešno statirao u Top-listi nadrealista. Naravno, pored najvećeg doktora i majstora humora i satire, velikog Neleta Karajlića - izjavio je Aca Lukas za Kurir.

Pogledajte još