Uhapšen makro elitnih prostitutki, pronađeni "zlatni" brojevi!

Policija je uhapsila muškarca osumnjičenog da je organizovao takozvanu "elitnu prostituciju" po Beogradu i šire dok je zbog bavljenja prostucijom privela pet devojaka, koje su nadležni kaznili sa po osam dana zatvora ili novčanom kaznom do 45.000 dinara.
Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su "pronađena četiri mobilna telefona, lap top, kao i 16 mobilnih telefona sa takozvanim 'zlatnim brojevima'", saopštio je MUP.

Pronađen je i "tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka", navodi se u saopštenju.

Po osnovu naredbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je pregledala mobilni telefon i lap top osumnjičenog "i u njima pronašla poruke, adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznos, kataloge obnaženih ženskih osoba".

Protiv osumnjičenog "da je organizovao takozvanu elitnu prostituciju biće podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a beogradska policija nastavlja dalji rad na ovom predmetu.

Dodaje se i da je prekršajnom sudu u Beogradu privedeno pet ženskih osoba," koje su zbog bavljenja prostitucijom, kažnjene zatvorom od osam dana ili novčanom kaznom od 30.000 do 45.000 dinara".
Izvor: novosti.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.