Fejsbuk je kriv za svaki treći razvod?

0

Od 200 slučajeva razvoda, društvena mreža je spomenuta u 66 slučajeva i to ne zato što se zbog njenog preteranog korišćenja supružnici udaljavaju, već zato što otkriva neverstvo bračnog partnera

opularna društvena mreža Fejsbuk je kriva za svaki treći razvod u Velikoj Britaniji, tvrdi advokatska kancelarija Lejk Ligl sa sedištem u Lidsu.

Kao da se osetio prozvanim, Fejsbuk je pre mesec dana zabranio korisnicima da na svom statusu ističu “negativne” promene, kao što su raskid ili razvod. Istraživanje koje je sproveo Lejk Ligl pokazuje da je Fejsbuk pravi brakolomac: od 200 slučajeva razvoda, koliko ih je bilo obuhvaćeno anketom, društvena mreža je spomenuta u 66 slučajeva. I to ne zato što se zbog njenog preteranog korišćenja supružnici udaljavaju, već zato što otkriva neverstvo bračnog partnera.

Fejsbuk se sve više koristi kao dokaz neverstva, navode advokati: “Razmena video sadržaja i fotografija, kao i praćenje kretanja i troškova supružnika, pružaju mnoštvo podataka koji se mogu kasnije iskoristiti u brakorazvodnom procesu”. A govori se da Fejsbuk zbližava ljude!

Nadlanu / izvor: Kurir

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.