Pet najskupljih cipela u istoriji

Mislite da ste previše platili vaše cipele? Posle ove liste shvatićete šta reč skupo znači u svetu cipela!

Retro dizajnirane potpice u stilu 40-tih godina. Vrede MILION dolara! Ruže na prstima urađene su od 100 karatnih dijamanata.

Prve milionske cipele koje su kreirane za kandidatkinju za Oskara. Ukrašene sa neverovatnih 464 dijamanta koji su dizajnirani tako da mogu da se skinu i nose kao nakit. Nosila ih je glumica Laura Herring na ceremoniji dodele oskara 2002. godine a koštale su preko milion dolara!

One vrede neverovatnih 1.600.000 dolara. Boje trešnje sa satenom i 642 rubina i pola kilograma platine! Dijanirane su za crveni tepih 2003. godine ali je njihova premijera odlložena zbog premijere u Iraku.

Anika Noni Rose nosila ih je na cermenoji dodele Oskara. Merlin Monro je mudro rekla da su dijamanti najbolji ženini prijatelji a ovi cipele izgledaju kao da su izašli iz snova legendarne plavuše.

Ove satenske lepotice, boje rđe vrede neverovatnih 3 miliona dolara. Ukrašene su ribinima, safirima i dijamntima. Vlasništvo su princeze Yasmin Aga Khan i nisu na prodaju. Čast da ih nosi imala je pevačica Kathleen "Bird" Yorkna ceremoniji dodele Oskara 2006. godine.

Pogledajte još