SKANDAL ili najobičniji SPIN? Marić se "pere", Šešelj ga zove na duel zajedno sa Vučićem!

Nakon jutrošnje izjave Milomira Marića na televiziji "Hepi", kako Vojislav Šešelj nije došao iz samo njemu znanih razloga, te da mu više prija da bude "nepoželjan" na bilo kojoj televiziji, oglasio se i Šešelj, a gde bi drugo no na Tviteru:

Kako navodi list "Pravda": "Marić je lično Šešelja sinoć obavestio da je emisija otkazana, ovo je pokušaj njegovog „pranja“ pred javnosti" – rekao nam je jedan od najbližih saradnika Vojislava Šešelja.
U SRS kažu da je Marić takvim postupkom pokušao da sačuva „svoju čast“.

Šešelj u svom maniru napominje kako se "plaši" samo Aleksandra Vučića, jer ga narod mnogo voli. Pa poziva Premijera na duel, s napomenom da povede i Marića.


Kome je verovati, pošto javnost na neki način vrlo dobro poznaje sve aktere ove nove "drame", da li je Marić "ustukno" pred napomenama "odozgo" i pokušao da se "opere" ili je "vojvoda" imao neka važnija posla od gostovanja kod njega u emisiji?
Da li će se sva trojica možda, ipak, naći u nekoj od emisija, možda će ih "Teška reč" ugostiti, ko zna, kod nas je sve moguće. Čuda i ostale "zanimljive" stvari se dešavaju svakodnevno, pa zašto ne bi i ovako nešto?
A Marić je jutros bio u studiju i pokazao praznu fotelju:


N.D.

Pogledajte još