Naučite kakav bi trebalo da bude savršen seks: Ovi filmovi su bolji od bilo kog pornića!

Seks, kao i ljubav, potpuno drugačije izgleda na filmskom platnu nego u stvarnosti, ali neke scene su svakako inspirisale mnoge vrele noći.
pročitaj još

Muškarci uglavnom ne vole romantične komedije i mahom ih gledaju zato što su ih na to nagovorile njihove devojke. Sigurno bi radije gledali neku akciju ili naučnu fantastiku, ali ponekad moraju i da “ispoštuju” lepšu polovinu.

Međutim, postoji mnogo razloga zašto bi bilo dobro da momci ponekad čak i u potpunoj samoći pogledaju neku romantičnu komediju ili srceparajuću dramu, jer, ako njihova draga toliko voli da gleda šta se tu dešava, onda bi verovatno volela da se i njoj desi neka takva situacija. Uostalom, u tim filmovima uvek ima seksa koliko hoćete.

Izaberite omiljenu scenu, predložite nešto romantično što vodi ka seksu i ona će sigurno pristati na sve.

Da bismo vam olakšali posao, donosimo vam 10 top scena seksa iz romantičnih komedija:

Okrutne namere (Cruel Intentions)

Nakon što “dobrica” Anet odluči da svoju nevinost podari zločestom dečku Sebastijanu, u tom trenutku se za nju sve menja. Iz zločestog dečka on postaje neko beskrajno zaljubljen, što u njemu budi samo ono najbolje. Scenario koji je svakako verovatniji na filmu nego u stvarnom životu, ipak je veoma romantičan.

Niske strasti (Basic Instinct)


Ova priča nije ni ljubavna niti je romantična, ona demonstrira snagu ženskog seksepila i moć zavođenja u jednoj od najslavnijih scena iz filmova, u kojoj Šeron Stoun zapanjuje svojom brutalnošću.

Spektakularna sadašnjost (The Spectacular Now)


Jedna od najrealističnijih scena gubitka nevinosti na filmu, vešto prikazuje neprijatnost i nespretnost mladih ljubavnika, kao i romantično istraživanje sopstvene seksualnosti.

Američka pita (American Pie)


Viki, koju glumi Tara Rid, ljuti se na svog dečka Kevina, koji pokušava da se iskupi tako što će se svojski potruditi da je dovede do orgazma. On napokon radi ono što treba, a samo pukom slučajnošću izbegli su najgori mogući završetak seksa ikad.

Adelin život (La Vie d’Adele) (Blue Is The Warmest Color)


Film koji je osvojio nagradu na festivalu u Kanu je jedna od najtoplijih ljubavnih priča ikad prikazanih na filmskom platnu. Adelin život se menja nakon što upoznaje devojku Emu sa kojom upoznaje strast i pravi seksualni užitak.

Ljubav i košarka (Love & Basketball)


Još jedan prikaz seksa dvoje tinejdžera, oboje izbezumljenih, ali i vrlo uzbuđenih oko ideje da upoznaju čari ljubavi.

Sekretarica (Secretary)


Ovaj kultni film je preteča bestselera “50 nijansi siva”, a prema mnogima i znatno bolji prikaz odnosa sa sado-mazo komponentom. Istovremeno duhovit, vrlo provokativan i realan, otkriva čari takve veze.

Titanik (Titanic)


Za mnoge je ovaj film oličenje romantike, ljubavna priča dvoje nesuđenih mladih ljubavnika s tragičnim završetkom pravi je primer holivudskog zapleta i fatalne ljubavi.

Beležnica (The Notebook)


Ona je nervozna, brbljiva, stidljiva i nikako ne može da razume kako je on tako ćutljiv. U trenutku nakon samo jednog izgovorenog “volim te” ona pronalazi samopouzdanje.

Povratak kući (Coming Home)


Priča invalida iz Vijetnama i Džejn Fonde, koja je svoj prvi orgazam doživela upravo s njim, je jedna od neobičnih ljubavi prikazanih na filmskom platnu s naglaskom na njenom užitku.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još