GRAĐANSKI BUNT: Zakazan protest za ukidanje Komunalne policije

Nakon što je Komunalna policija u nekoliko navrata napala korisnike gradskog prevoza, a potom narod uzvratio udarac, sinoć je osvanula šokantna vest da je pripadnik Komunalne policije javno pretio na svom Fesjbuk profilu.

Sada je pred vama novi potez građana.

Naime, Anarhosindikalistička inicijativa - ASI je na Fejsbuku objavila poziv na protest protiv Komunalne policije, koji glasi ovako:

U svetlu nezapamćene brutalnosti komunalne policije prema radničkoj klasi, čiji smo svedoci tokom poslednjih nedelju dana, i o čemu smo obavešteni putem vesti o maltretiranju, prebijanju i hapšenju ljudi koji nisu imali para da plate kartu za javni prevoz, odlučili smo da je vreme da pružimo otpor represiji. Beogradska lokalna grupa Anarhosindikalističke inicijative donela je odluku da organizuje protest protiv komunalne policije ispred njihovog sedišta u Beogradu, u Makenzijevoj ulici br. 31, u nedelju 1. februara, sa početkom u 14 časova. Dođite da zajedno pokažemo da je bahato ponašanje komunalne policije neprihvatljivo, te da zahtevamo njeno ukidanje. POLICIJSKA REPRESIJA NEĆE PROĆI!

Nadlanu

Pogledajte još