ŠOKANTNO Vlada primorava Ana Mariju na gostovanja

Ana Marija Žujović pored fizičkog nasilja koje je doživela od Vladimira Stanojevića trpi i psihičko. Ona je prisiljena da se pojavi u Jutarnjem programu na televiziji “Pink“ kod Srđana Predojevića zajedno sa Vladimirom.

Njen muž ju je psihički maltretirao i ubeđivao da mora da prihvati gostovanje da bi se u javnosti promenila slika o njihovom odnosu. Dobro obavešteni izvor kaže da je nasilnik voditelj čak sam napisao scenario po kome će se odvijati razgovor pred kamerama.

Morala je da ode u Jutarnji pod prisilom. Nije imala izbora – kratko nam je rekla Anina bliska prijateljica, dobro upućena u celu stvar.

To je dovelo do toga da Ana Marija više puta demantuje samu sebe. Između ostalog, rekla je da je Vladu videla prvi put nakon batina u šminkernici ove televizije, pred početak emisije. Podsetimo, ona je u razgovoru za “Blic” rekla kako ju je, samo par sati nakon brutalnog prebijanja, posetio u fitnes centru gde ju je preklinjao da promeni iskaz u medijima. On je potencirao da Ana Marija kaže da je u pitanju kampanja za borbu protiv nasilja nad ženama, ali je pretio da će se ubiti ako ostane bez posla.

To gostovanje nije bilo jedino. Emisija “Premijera” je uslikala par kako izlazi iz iste zgrade, veče pre gostovanja u Jutarnjem, što je isto deo lažne priče o njihovom pomirenju, tvrdi drugarica fitnes instruktorke. Sasvim je izvesno da je Ana Marija slagala, ali ne svojom voljom.

Blic/Nadlanu

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.