NEMA ŠTA NE BI UČINILI: Ludosti koje Srbi rade da bi odvukli žene u krevet!

Srđan (19): Sreo sam je na rođendanu drugarice. Ja visok dva metra, ona 165 cm ali sam odlepio. Igrao sam, znojio se, a ona me je ložila. Fora je što je bila mnogo pametna, najbolji student, pa sam pitao tu našu zajedničku drugaricu šta ta devojka voli. Tražio sam joj da mi da da čitam "Istoriju umetnosti" i surfovao sam po netu da bih našao sve podatke o vinima koje je volela. Kaže meni drugarica: "Kako bre ti to misliš za dva dana? Pa ona je enciklopedija na dve noge?!" A ja kažem: "Ma daj brate, moram da je smuvam." I onda sam čitao ono, a ništa mi nije bilo jasno. Cele nedelje sam se informisao i o rediteljima, filmovima,…sve sam pročitao za pet dana. A ta riba me ložila u međuvremenu, navlačila me…Na kraju kad sam je pozvao kod mene, posle svog tog mučenja, ona mi je rekla: "Nisi moj tip". Tako se i završilo.

Miloš (24):
Bila je zima, baš hladno. Ona je bila sa drugaricama na nekoj žurci. Rešio sam da je iznenadim i da probam da je nagovorim da imamo seks u toaletu tog kluba. Krenuo sam, ali mi se bus pokvario. Padao je sneg, bilo je klizavo, a ja sam krenuo peške od Autokomande do Takovske. Kada sam stigao i ušao, noge su mi bile mokre, sav sam promrzao. Tražio sam je, ali nije bila tu. Devojka za šankom je bila baš seksi i smejala se kada sam joj ispričao za moju egzibiciju, a onda smo na kraju završili kod nje. Ipak se isplatilo.

Đorđe (22):
Maznuo sam ćaletu auto i odvezao se do Niša samo da bih imao seks sa devojkom koju sam upoznao šest meseci pre toga u gradu. Ostavio sam poruku mojima da ne bi mislili da im je neko ukrao kola. Kada sam stigao, shvatili smo da nemamo gde jer je i ona živela s matorcima, pa smo čekali da padne mrak da bismo se negde sakrili i uradili to u kolima. Stigao sam kući u sred noći, a moji su me besni čekali u kuhinji.

Mira (20):
Jedan lik je upisao fakultet koji sam i ja samo da bi me kres..o. Mučio se jedan semestar, a onda je odustao.

Dule (26):
Znao sam da joj se ne sviđam puno, ali sam isto tako znao da kad popije spušta kriterijume. Problem je bio što je mogla baš mnogo da popije, a da je ne uhvati. Istresao sam celu platu jedno veče plaćajući ceh u klubu i uspeo sam. Kako je bilo u tom stadijumu pijanstva - o tome već ne bih.

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još