Prolećni lifting TV B92

Nova prolećna šema TV B92 staruje u nedelju 1. marta novom sezonom šoua „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.Kako kaže ovaj novinar i satiričar koji će vam i dalje svake nedelje zajedno sa ekipom Njuz.net isporučivati potrebnu dozu humora: „Očekujte spektakularna iznenađenja i neočekivane novine: Kesić će nositi odelo, sedeti za stolom, ekipa Kesić i Njuzovcipisaće scenario“.

(old_image)

Autorka Insajdera Brankica Stanković vraća se na male ekrane s dve emisije: Reporter, koju će raditi sa Irenom Stević, Senkom Vlatković-Odavić i Jasminom Pešić, i Portret, profil TV format u kojem će analizirati javne ličnosti šta su radile i govorile nekada, a šta danas.

(old_image)

Od utorka 3. marta, novinar Aleksandar Miladinović vraća se u svoju „matičnu“ televiziju na kojoj je proveo pet godina i pridružuje voditeljima informative.

Na televiziju B92 ovo proleće donosi brojne novine, pa tako, između ostalog i potpuno novu i zabavnu emisiju Pazi, Srbija gleda! koja će početi s emitovanjem 5. marta, pa se tako putem B92 Srbija pridružuje listi zemalja u kojima se već emituju lokalne verzije ovog popularnog TV formata, a među njima su Slovenija, Poljska, Kina , Amerika, Italija, Kanada i Irska.Do sad ste gledali TV, a od početka marta, na TV B92, TV će gledati vas.

U Srbiji milioni ljudi gledaju TV svakog dana. Neki viču na njega, neki se smeju, neki plaču uz tužne vesti ili patetične igrane serije, neke vrlo brzo uhvati san, dok ostali ne mogu da zaspe jer ih neko sa ekrana nervira...Da li ste se zapitali, kako izgledate dok sve to radite? Kako bi bilo da TV prijemnik iz svog ugla može da napravi emisiju o vama dok skačete sa programa na program, menjate emocije u zavisnosti od toga što gledate i raspravljate se sa svojima na temu koja javna ličnost je simpatična, a koja vam ide na živce?Uskoro na TV B92, počinje serijal “Pazi, Srbija gleda!” u kom ćete sve to moći da vidite. Porodice i prijatelji postaće TV zvezde zahvaljujući jednoj stvari – gledaćete ih kako reaguju dok prate različite TV programe. Nasmejaće vas, rasplakati i naterati da razmišljate.

Osim pobrojanih emisija za samo prvu nedelju marta, na TV B92 uskoro počinje da se emituje I jutarnji program Naše jutro koji će producirati Ivan Ivanović a voditi omiljeno lice malih ekrana Marija Kilibarda i radijski voditelj Aleksandar Sale Ilić kojem će ovo će biti povratak na televiziju prvi put nakon deset godina.

Sve u svemu, od 1. marta imate mnogo razloga da budete uz TVB92.

Pogledajte još