Učenica iz Vojvodine: U mojoj školi seks je ključ uspeha

Imam 18 godina i ne izgledam, da kažem, standardno. Malo sam pogrbljena i visoka sam 1, 80 metara. Ne verujem da ću uskoro izgubiti nevinost.

U mojoj školi u jednom vojvođanskom gradu, seks je postao ključan za uspeh u društvu i popularnost. Moji drugarice prilično otvoreno razgovaraju o seksu. Njima je oralni seks sasvim normalna stvar. Od momaka to nekako i očekuješ, ali i devojke su postale otvorene i, po mom mišljenju, suviše slobodne.

Moji roditelji su razvedeni i majka (sa njom živim) je jako zatvorena po tom pitanju. Zato osećam da ne mogu da se uključim kada devojke pričaju o tome. Za njih, seks je simbol. Svi komentarišu sve, prave spiskove bivših frajera, osuđuju i presuđuju ko je "kurva" a ko "ribetina".

Ako su momci ružni, onda dobijaju nižu ocenu. Na osnovu ova tri faktora, određuje se popularnost u školi, što devojaka, što momaka. Popularni izlaze sa popularnima, luzeri sa luzerima.

Ja nemam nikakve šanse sa popularnim momcima, a i kada bih imala neke šanse, "drugarice" bi me razapele ogovaranjem. A kada bih našla nekog, po njihovoj proceni, ružnog dečka, to bih sakrila, jer bi me omalovažavali i ismevali.

Nadlanu / Izvor: kurir

Pogledajte još