"Brani se ku*vetino!" Žena šutirala profesorku u lice pred celim razredom!

Umesto da neko zaustavi divljački napad na učiteljicu, sve je zabeleženo kamerom, a žene su u borbi bodrili i posmatrači, uključujući i učenike, jer se sve odigralo u školskoj učionici, pred punim razredom.

Laelia Paredes Flores (35) utrčala je u učionicu u Huimanguillu u Meksiku i nasrnula na 32-godišnju učiteljicu Marcella Villalpando Tovar dok su učenici i osoblje škole samo posmatrali.

Na uznemirujućem snimku zabeleženom mobilnim telefonom vidi se učiteljica, koja leži na podu i pokušava prekriti lice dok je besna supruga mlati i viče: 'Brani se ku*vo!'.

U jednom trenutku čuje se i povik posmatračice koja podržava Flores: 'Slomi je!'.

Među svedocima je bila i 16-godišnja učenica koja je situaciju opisala rečima: 'Žena je uletela u prostoriju i počela da se dere i vrišti, a onda je nokautirala našu učiteljicu na pod. Tada sam potrčala po pomoć. No, kada su ostali učitelji došli, samo su stajali, gledali i bodrili ih. Bilo je jako, jako užasno'.

PR škole izjavila je: 'Žena je tvrdila da je naša zaposlena imala aferu s njenim suprugom, ocem jednog od učenika. Prestravljena sam što se ovako nešto dogodilo u našoj školi i što niko nije pokušao zaustaviti napad'.

Nadlanu / izvor: danas.net.hr

Pogledajte još