Kim Kardašijan otkriva tajne konturisanja lica

0

Kim Kardašijan, pored toga što je trenutno jedna od najpopularnijih medijskih ličnosti, jedna je od poznatih žena koja uvek vodi računa da izgleda pedantno.

Kada je reč o frizuri često smo u poslednje vreme videli promene na njoj – od njene prepoznatljive crne kose, do popularnog ombre efekta, pa sve do plave boje. Kim voli da isprati poslednje beauty trendove i da ih primeni na sebe.

Kada je reč o odevanju Kim nosi sve aktuelne odevne komade poznatih modnih kuća. A ono što je poseban pečat na ceo njen izgled jeste njena besprekorna šminka. Koja je tajna Kiminog savršenog izgleda?

Kim i sama vodi računa o šminkanju, ali joj konturisanje ide najbolje od ruke, te ukoliko i ti želiš da izgledaš ovako neka ti Kim Kardašijan bude uzor u tome.

Poznata starleta je po prvi put okačila jednu svoju fotografiju na svom Instagram profilu pre finalnog šminkanja na kome je pokazala koje su tajne konturisanja lica. Prilikom šminkanja ona konturisanjem naglašava svoj nos i obraze. Upravo su nos i obrazi ključni kada je reč o besprekorom šminkanju.

wannabestars/nadlanu

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.