I definitivno: Robi Vilijams donosi "koncert decenije" u BG

Robi Vilijams definitivno odlučio: Donosim moj raj i pakao u BG!

Posle frke koja se digla oko cene ulaznica za koncert u Beogradu, pop-ikona Robi Vilijams odlučio je da ipak obraduje našu publiku i svoj "koncert decenije" predstavi i u glavnom gradu Srbije.

Priliku da iskusi svojevrsni „raj na zemlji“ domaća publika imaće 17. juna beogradskom Ušću. Kako je objavljeno danas, i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji. Naime, cene ulaznica za beogradski koncert najniže su na celoj turneji i počinju od 3.990 dinara, odnosno oko 33 evra, što je tačno trećina prosečne cene na evropskom delu turneje. Prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madone i Rolling Stonsa, počinje od ponedeljka 6. aprila na blagajnama Eventima. Za najbrže fanove, do 9. aprila, u prodaju će biti pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter po ceni od 3.390 dinara.

Ulaznice za spektakl na Ušću podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4990, odnosno Parter B od 3990 dinara, koje predstavljaju najveći deo ukupnog kapaciteta od 30.000 posetilaca. Fan pit ima dve zone, od 5990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Williams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Jedinstveno harizmatični Robert Peter „Robbie“ Williams je je jedna od najpopularnijih svetskih pop zvezda i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta. Robi već beleži veliki uspeh i nove rekorde svojom novom svetskom turnejom „Let Me Entertain You“ tokom koje na lično insistiranje želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao.
- Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju - reči su kojima je Robbie najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu!

Inače, britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje: „Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voleli bismo to da vidimo“.

Koncert organizuju Exit tim, Skymusic, Arene i AAA Produkcija.

Pogledajte još