PAROVI: Ove 4 epizode su sve ZAPREPASTILE

Parovi ili vam - Seks, seks, seks i još seksa
Seks, seks i samo seks se pokazao kao dobar recept za gledanost, pa se ukućani, na prvom mestu Igor, Maca, Ružica, Jelena i Mimi pridržavaju te zapovesti. Igor, koji je priznao da je imao "trojku" sa dve ribe, i Ružica su već nekoliko puta imali seks u vili "Parova", pa ovo već može da spada pod redovno stanje.

Maca non-stop kuka na nedostatak seksa, pa se tako požalila kako nije imala orgazam danima i kako joj "pod hitno treba vibrator", da bi uopšte mogla da zaspi. Nije propustila da nas obavesti i da "voli da ga primi do kraja, svih 20 cm", kao i da baš uživa u "sisanju glavića". Naravno, podrazumeva se da su joj više puta ispadale guza i grudi.

(old_image)Ni Mimi Oro ne zaostaje, i ona se u više navrata ljubakala i simulirala seks sa Jaminom, a tu je i lezbo akcija sa Jovanom i Ružicom. Ne bi trebalo zaboraviti ni "akademsku raspravu" Atine i Jelene u epizodi - Ko ima lepšu ribicu - kao ni pokazivanje iste od strane Mimi Oro.

Maca & Atina: Šta to beše azbuka?

Jedan od najmomenata jednostavno mora da bude i "obrazovanje" Mace Diskrecije i Atine Ferari, tačnije njihovo "poznavanje" azbuke. Tokom kviza u kome su učestvovale, njihovi odgovori na pitanje koje znaju sva deca predškolskog uzrasta - Koliko azbuka ima slova - sigurno su izazvali salve podsmeha ipsred malih ekrana. Atina se još i "izvadila", ako se to tako može reći, i rekla da joj je "stao mozak", dok je Maca lupila "šest" i ostala živa. "Bravo" dame!

Zmaj - Onaniše, skida gaće i otvara materice kao kišobrane

(old_image)

Seksom opterećeni Zmaj definitivno je jedan od najupečatljivijih likova u Parovima. Sigurno niste zaboravili kako je, za dobrodošlicu, skinutih gaća jurio sve žene po kući, ne bi li zadovoljio svoje seksualne apetite. A osim što stalno onaniše ispod jorgana, hvali se i lovačkim pričama, i to jako brutalnim. Naime, dičio se kako je posle 12 sati seksa damama "otvarao materice kao kišobran" i kako je posle "ginekolog sve morao da im vraća nazad".

Zmaj je, takođe, došao na ideju da sa ostalima komunicira ležeći na podu, jer su tako ravnopravni, pošto su mu, je l' te, svi do kolena. Uspeo je i da zaprosi Mimi Oro, koja ga je odbila, ali je zato nas naterao da zamislimo šta bi se izrodilo iz tog braka - Mimi od Šipova ili Zmaj Oro. A tu je, naravno, i neizostavno prepucavanje sa Erom kad su žene i seks u pitanju.

Tuče i šamaranje

Posle toliko silnih svađa i ne čudi što je došlo do nekoliko fizičkih obračuna. Jelena Golubović je tako opalila šamar Ružci, a zatim je i počupala za kosu. A rediteljka je bila akter i još jednog incidenta. Pošto je neko vreme lupala kašikom i vikala “matori jarac“, Igor je izgubio kontrolu, i oteo joj sve iz ruku, ali i malo povredio prste.
Alo, budalo, ko si ti ovde? Ne možeš da mi lomiš prste da bi nešto uzeo! – odbursila mu je tada Jelena i nastavila po svome.

Plaćaju ih za svađe i seks
A zašto toliko svađa i seksa? Pa, naravno - zbog para! Glavnim akterima rijalitija obećavan je dodatni honorar, pa čak i pobeda ako se skinu, započnu svađu ili otkriju neku pikanteriju iz svog života. Ali i sve to ima svoju tarifu. Neko za skidanje dobije 500 evra, ako neko započne svađu koja traje nekoliko dana može da dobije i 1.000, a ako se još i potuče, dobije i 1.500 evra. Seks može da se naplati i 2.000 evra. Tako da - recept i motivi su više nego jasni. Sve za novac i gledanost. Međutim, višak pornografije je Parove jednom prilikom i koštao zabrane prikazivanja na 24 sata.


Pogledajte još