SEKSUALNE navike SRBA: Radije se tu*amo, nego što Bus plus kucamo!

Brojna istraživanja o seksu sprovedena prethodnih godina ukazuju na to da svaka treća Srpkinja glumi orgazam. Zatim, čak 62 odsto Srba najčešće vodi ljubav u automobilu, dok oko 57 odsto to voli da radi u spavaćoj sobi svojih roditelja, a 53 odsto uživa u seksu u toaletu. Interesantno je da ozbiljan procenat voli da vodi ljubav na javnim mestima, čak 32 odsto najradije opšti sa partnerom na žurkama, 20 odsto u kancelariji, pred kamerama 17 odsto, u školi sedam odsto, a u javnom prevozu pet odsto. Seksom u avionu može da se pohvali oko jedan odsto Srba.

Fetiš, šta je to?

Vrhunac fantazije za Srbe je, prema ranijim istraživanjima, seks na neobičnom mestu. Naši ljudi uglavnom nemaju nikakav fetiš, vole kada je odnos nežan i dug, a samo osam odsto žena se zadovoljava vibratorom. Idealno doba dana za seks je vece, a “zornjak” žene uopšte ne zanima.

- Srbi su u priči najbolji, a ovako su među najgorima u Evropi. Istraživanja jednog svetski poznatog seksologa su pokazala da su seksualnim životom najzadovoljnije žene na severu, u Norveškoj i Danskoj, dok su one na istoku najnezadovoljnije, a mi smo mnogo bliži istoku - objašanjava prof. dr Aleksandar Miloševic, urolog i seksolog.

Izvor: Alo.rs

Pogledajte još