EVO KO JE KRIV Zbog Kilibarde i Ivanovića nema para za penzije i lekare

Naime, inspekcija je zbog nepoštovanja propisa zatvorila kafić dvoje poznatih voditelja „D bar“. Poreska uprava je tokom kontrole ovog lokala na Dorćolu otkrila da vodteljski duo nije evidentirao promet, što znači nisu uredno izmirivali poreske obaveze. Zbog toga je ovaj kafić kažnjen privremenom zabranom rada u trajanju od 15 dana.

(old_image)

Inspektori su na ulazna vrata kafića zalepili i obrazloženje zbog čega je lokal zatvoren, a nisu propustili i da Kilibardu i Ivanovića podsete čemu sve šteti neuredno plaćanje poreza. Naime, na ovoj odluci Poreske uprave stoji da zbog sličnih stvari, tačnije neplaćanja poreza, nema novca za socijalne programe najugroženijih, ali i za penzije i plate javnh službi.

(old_image)Navedeno je da javne službe podrazumevaju lekare i profesore, koji već duže vreme štrajkuju zbog smanjenja plata, alije verovatno „slučajno“ zaboravljeno da se spomene da tu spadaju i nadaleko slavni beogradski Komunalni policajci. Kad se prisetimo „lepih“ manira komunalaca, kao i da imaju veće plate od prosečnih, a odnedavno po odluci Grada Beograda i besplatne posete pshologu zbog „izuzetno stresnog posla“, kako je rekao gradonačelnik Siniša Mali, nije isključeno da su oni, makar jedan od razloga neplaćanja poreza u Beogradu.

Pogledajte još