Tijana i Ružica su stvarno imale SEKS AFERU: "Nismo bile same, bio je tu i jedan dečko"

Pre nekoliko dana Ružica Veljković je pred svima otkrila da je imala nešto sa Tijanom Ajfon.

- Istina je! Kao što svi vidite, ona je mnogo lepa devojka. To nije bila veza i romansa! - potvrdila je Tijana, a zatim je Ružica nastavila da priča i otkrila kako je ona nju startovala.

- Ja sam nju startovala. Dopala mi se! Ne mogu da vam ispričam gde, kako i zašto. Mogu da kažem da mi se svidela baš dosta i ja sam tražila da... to sve... Neću vam ispričati detalje. Moram da napomenem da nismo bile samo nas dve, nego je bio još jedan dečko. Ali pošto su u novinama napisale kako smo samo nas dve bile u vezi, ali nismo. Bio je i taj dečko - rekla je Ružica.

Tijana je navodila na to da Ružica ispriča zašto su prekinule svoju romansu.

- Pitajte zbog koga je sve to prekinuto? Pitajte gospođicu zašto je prekinula javljanje i kontakt, i sve to. Ja sam ispala iz cele priče zbog jednog dečka, možda bismo bile duže srećne - rekla je Tijana, dok se Ružica lomila da li da nastavi da priča na tu temu.

- Ne želim da iznosim kako smo se upoznale - govorila je Tijana, dok je Ružica otkrila još neke detalje.

- Izlazila sam sa tri druga. Ona je uvek bila tu. Jednom sam tražila da ona bude sa mnom. Nisam joj direktno to ni rekla. Svidela mi se. To je to, videle smo se. Šta se desilo, desilo se. Ne možemo da pričamo o tom dečku. Ne možemo da ga uvlačimo u priču. To je trojka - rekla je Ružica.

Nadlanu / izvor: opera-17

Pogledajte još