POTRES MOZGA: Hasan Dudić u teškom stanju, ne zna šta priča

0

Zdravstveno stanje pevača i učesnika rijalitija “Parovi” Hasana Dudića veoma je složeno posle batina koje je dobio pretprošle noći u jednoj kafani na beogradskoj “Slaviji”. Iako je na sopstveno insistiranje napustio Hitnu pomoć VMA, ne ustaje iz postelje hotelske sobe u kojoj živi.

– Imao sam potres mozga, ne sećam se ničega posle tuče. Kad su me jutros pozvale vaše kolege novinare, rekao sam im da sam u Šapcu, više ne znam šta pričam. Napali su me s leđa, dobio sam i flašu u glavu. Bilo nas je četvoro za stolom. Ne znam da li je neko u međuvremenu, dok sam bio u tolaetu, došao. Znam te momke, ne preterano dobro, ali se pozdravimo svaki put kad se vidimo. Sledećeg čega se sećam bio je VMA – priznaje hasan u intervjuu za Kurir.

Prema njegovom priznanju ništa nije nagoveštavalo da bi se jedno kafansko druženje moglo završiti prebijanjem.

– Došao sam u kafanu da se vidim s tim momcima. Popili smo nekoliko piva i lepo se zabavljali. Pričali smo o Jeleni Golubović i tada su počele naše nesuglasice. Ona je kriva za sve. Otišao sam do toaleta i upovratku su me sačekali u hodniku i izudarali.

Hasan Dudić je izbačen iz “parova” zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović . Prvo ju je udario pesnicom u glavu, a potom šutnuo. Posle incidenta pevač je saslušan u policiji, a njegova izjava je prosleđena tužilaštvu.

OVDE možete pogledati šta je on tom prilikom izjavio!


Nadlanu

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.