JOVANA ŠVONJA SE PLAŠI ZA SVOJU DEVOJČICU: Ne mogu da dođem sebi

Jovana Švonja i njen suprug Filip Đorđević krajem prošlog meseca postali su roditelji i od tada su doživeli nekoliko neprijatnih situacija.

Naime, prvo su doživele brojne uvrede zbog imena koje su izabrali za svoju devojčicu Noel. Ali tu nije kraj nego je popularna manekenka na svom Fejsbuk profilu objavila situaciju koja je joj se dogodila i zbog čega je zabrinuta.

"Neko već duže vreme pokušava da hakuje profil moje majke, juče je to i uspeo i u njeno ime mi tražio da mu pošaljem slike svog deteta jer su njene "obrisane" iz telefona, ne sluteci ništa poslala sam dosta slika deteta samog, sa mnom i Filipom. Mama mi danas kaže da to nije bila ona vec da je profil hakovan. Ko god da si SRAM TE BILO! Jako sam potresena, sramota na šta su ljudi spremni!!! Lažne profile su takođe pravili i njenim prijateljima da bi došli do nje, kao i mojoj kumi i braći. Ne mogu sebi da dođem", napisala je zabrinuta majka na društvenim mrežama, a zatim je i dodala komentar:

(old_image)

"Ukoliko negde vidite slike na kojima se vidi celo lice mog deteta koje su stavljene u "moje ime" zamolila bih vas da mi javite."

Pogledajte još