Usavršite "dogi" pozu: Ove ideje će vas dovesti do vrhunca

Uspravite se na noge
U većini slučajeva, žena pri odnosu na ovaj način klekne i spusti dlanove na krevet. Iako položaj nije neugodan, dugotrajnije izlaganje može da dovede do nadraženih kolena i bola u vratu. Stoga se ne suzdržavajte da se uspravite tokom vođenja ljubavi. Umesto kreveta, naslonite se na zid ili stolicu.

Koristite jastuke
Ako volite da imate opušteno telo tokom polnog odnosa, položite jastuke ispod karlice i grudi. Osim što će vam pružiti mekani oslonac, jastuci će pomoći muškom partneru da ima bolji ugao penetracije.

Napustite spavaću sobu
Jedna od velikih prednosti ove poze u seksu je što ne trebate da bude u spavaćoj sobi da biste uživali u njoj. Probajte je pod tušem, u kuhinji, dnevnoj sobi... A ukoliko se naslonite na mašinu za veš koja radi, njene bi vibracije mogle da utiču na vaš senzualni doživljaj.

Preskočite striptiz

Iako je predigra važan element ljubavnog odnosa, iznenađenje isto može da dovede do velikih uzbuđenja. Samo povucite svoju haljinu preko bokova i skinite donje rublje, te nasmešeno pozovite partnera da odmah pređe na stvar.

Pomozite sebi rukom

Usprkos činjenici da ova poza pruža duboku penetraciju, tokom odnosa možete lako rukom da stimulirate svoj klitoris za još snažnije senzacije. Ovo je jedan od najboljih načina za postizanje orgazma u krevetu.

Ne zaboravite grudi

Ukoliko spadate u grupu žena koje vole da im partner miluje grudi, “dogi” bi vam mogla postati omiljena poza. Jednostavno zgrabite partnera za ruke, i položite mu ih na svoje bradavice. Tako mu možete i pokazati kako želite da vas dira, te ga podučiti za buduće odnose.

Oslobodite se

Čak i sramežljivije žene vole ovu pozu, jer tokom odnosa u njoj partner ne vidi njihovo lice te se lakše mogu osloboditi. Zato dajte strasti na volju, glasno uzdišite, vičite, govorite mu proste reči i činite sve što se bojite da radite u nekoj intimnijoj pozi.

Pređite na analno
Iz ovog položaja, muškarac može prilično jednostavno da pređe s vaginalnog na analni seks. Samo upotrebljavajte prezervative i lubrikante, kako bi zaobišli neželjenu bol i higijenske neugodnosti.

Radite na senzualnosti

Ko kaže da “dogi” mora da bude isključivo strastven i pohotan položaj? Pretvorite ga u nežno i senzualno iskustvo tako da ga primenite u kadi, ili se namestite jedan pored drugog u krevetu i polako vodite ljubav “sa strane”.

Preuzmite kontrolu

Iako izgleda kao da je muškarac u ovom položaju glavni, žena itekako ima veliku kontrolu. Podizanjem struka i leđa možete kontrolisati dubinu i ugao penetracije, a uspete li da ga uhvatite za bokove, možete da utičete i na tempo kojim ulazi u vas.

Nadlanu / izvor: zadovoljna.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.