DOMINANTAN, EMOTIVAC ILI LENJIVAC: Omiljena poza u seksu otkriva karakter muškarca

Svaka žena ima pozu u seksu koja joj nudi najjači užitak. Međutim, omiljeni položaj imaju i muškarci, a to može da otkrije mnogo toga o njima. Izdvojili smo pet najpopularnijih poza u seksu, a sve što treba da uradite jeste da mu postavite pitanje i tako otkrijete ponešto o njegovom karakteru.

Misionarska poza

Misionarska poza je klasika koja uvek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza, znajte da ste s muškarcem koji voli da igra na sigurno, a promene mu predstavljaju veliki napor. Ali, isto tako, reč je o velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža vrlo bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažna osećanja.

Dogi stajl

Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole nešto više od žena. Ako je ovo njegova omiljena poza, znajte da imate posla s muškarcem koji voli da dominira i da bude vođa u svakom smislu, kako onom poslovnom tako i privatnom i intimnom. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

Poza 69

Ova poza će pružiti podjednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osećajan i vrlo liberalan. Uživa u ženskom društvu i za ženu do koje mu je stalo spreman je da uradi sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene večeri s osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

Kaubojka

Poza u kojoj žena sedi na muškarcu može da bude vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samouveren i zna šta želi, pa se ne stidi da iskaže svoja osećanja. Uživa u strasti i ženskoj lepoti i obožava da eksperimentiše.

Kašika

Seks tokom kojeg partneri leže na boku i potpuno su spojeni je poza koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od poverenja. Avanture nisu njegov fetiš, pa se mnogo bolje oseća u poznatom i sigurnom okruženju. Takođe, ova poza opisuje i lenje muškarce koji sve što rade, rade s pola snage.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još