Da li ste spremni za rokačinu: Škrtice i DLM u Božidarcu

U beogradskom klubu Božidarac večeras (petak, 22. maj) sa početkom u 20 časova, održaće se Converse Rubber Tracks Live – koncert kojim se završava višemesečni regionalni projekat. Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju, Šajzerbiterlemon i Raskid 13 najavljuju beskrompromisni i energični koncert.

Šansu da nastupe na Converse Rubber Tracks Live-u pre kultnog benda Deca Loših Muzičara i novoformiranih Škrtica koje predvodi Zoran Kostić Cane, dobili su Šajzerbiterlemon i Raskid 13. Autorski pank-rok bend Šajzerbiterlemon je osnovan 2014. godine u Beogradu, dok skupina pod imenom Raskid 13 postoji tek nekoliko meseci i dolazi iz Pančeva. Pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja doneće na scenu u Božidaracu energičnu muziku i šaljiv pristup panku.

U supergrupi – Škrticama krativnu snagu udružili su Cane, Boris Mladenović (Jarboli), Vladimir Kolarić Kole (Veliki Prezir) i Boško Mijučković i Danilo Luković (Straight Mickey and The Boyz). Nastup 22. maja u Božidarcu biće njihov drugi nastup u Beogradu u proteklih godinu dana. Fank-rok sastav Deca loših muzičara predstaviće novog pevača i odsvirati najveće hitove iz svoje karijere.