BUDITE BRZI: Vodimo vas na KKN!

Tim povodom, Kanda Kodža i Nebojša su objavili novi spot, snimljen za jednu od najpopulatnijih numera sa aktuelnog albuma ,,Volja za noć" (Odličan hrčak, 2014) - Šta je sa Tibetom.

,,Šta je sa Tibetom je treći video singl sa albuma Volja za noć i predstavlja proširenje saradnje sa kreativnim timom beogradskog festivala Resonate, odnosno saMarijom Jelesijević i Marijom Šarac, koje potpisuju režiju spota. Likovnost ovog spota obeležava istraživački pristup simbolici noći i snova i to je pristup koji smo i mi imali radeći na ovoj i ostalim pesmama Volje za noć. Prvi utisak posle premijere spota je da je pesma Šta je sa Tibetom dobila primerenu vizualizaciju, drugačiju od naših dosadašnjih video radova, sa tamnim bojama kakav je i trenutak u kome smo, ali sa snažnom željom za prevazilaženjem takvog trenutka... makar to bilo i kroz jezik snova", ovako članovi grupe Kanda Kodža i Nebojša dožovljavaju novi spot kojim najavljuju i večerašnji beogradski koncert i otvaranje Savamalskog kulturnog leta na Miksalištu.

Karte su 600 dinara, a mi smo za najbrže koji u 12.45 sati pošalju mejl sa imenom i prezimenom na redakcija@nadlanu.com spremili 3x2 karte.

Pogledajte još