Banging Summer Arena: Ovo su događaji koji se ne propuštaju!

U kulturnom i istorijskom srcu Beograda – Savamali, u Mostarskoj broj 5, Banging Summer Arena će nam u narednih 10 dana predstaviti 2 događaja koje ne smete propustiti: Wreck’n’Bang, koji se održava sutra, 20. juna, jedinstveni rejv na otvorenom na kojem nastupa Wreckvge duo i Banging Techno događaj, koji će se održati u petak, 26. juna, kada će premijerno biti predstavljen Techno zvuk na Banging

Subotnje veče ovog vikenda je rezervisano za ludu vožnju koju će predvoditi WRECKVGE duo! Architect & TML su osnovali ovaj di-džej duo 2014 godine i postigli ono o čemu svi mladi producenti sanjaju: njihov remiks pesme “Zaza” je Steve Aoki pustio na jednom od najvećih svetskih festivala – Tomorrowland u Brazilu! Na Wreck’n’Bang žurci slušaćemo full flavor EDM: Trap, Electro House, Drum'n'Bass, R'n'B, Hardstyle, Hip Hop, Dubstep, Jungle Terror i još mnogo toga.

Techno na Banging način će 26. juna predstaviti: TKNO, D.R.N.D.Y. i Angry Egg$ - Del Muki & TKNO je umetnik, producent, DJ i vlasnik svoje izdavačke kuće “Tauten”. Njegove trake su puštane i podržane od strane nekih od vodećih DJ imena u svetu: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren.

D.R.N.D.Y je mladi producent i DJ iz Niša, koji je za manje od godinu dana uspeo da potpiše svoje trake za kuće kao sto su Selected Records, Loose Records, Reload Records, District 9 Records, Tauten, Uno., Funk'n Deep, Skeleton Records, Sun:Sun Records, Jango Music i mnoge druge.

Angry Eggs (Del Muki & Gio) je energični dvojac, momci koji su oziveli techno scenu u Novom Sadu. U svojoj ne baš dugoj karijeri uspeli su da rade i dele pult sa mnogim imenima kao što su Lea Dobričić, Tea Vučković (SLO), LAG, Speedy, Petar Dundov, Splatter, Petar Cvetković, Timid Boy, Matthew Hoag, Goya, i mnogi drugi.

Belgrade Banging je pripremio i specijalne cene: ulaz na sve događaje će koštati samo 200 dinara, a cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara. Posle 01h ulaz će biti 300 dinara.


Pogledajte još