Summer3p festival: Luda žurka u „gigantskom džakuziju“

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupiće jedan od najpoznatijih Dj-eva i producenata u ovom delu sveta – Petar Dundov iz Hrvatske, zatim kraljica ruske klupske scene – DJ Helga, iskusni italijanski DJ Rick Sanders i duo sa Malte – Outnumbered. Na drugoj bini Camp Live Stage, u petak i subotu, 24. i 25. jula, održavaće se, u periodu od 20 časova do ponoći, koncerti najboljih subotičkih bendova uključujući aktuelnog pobednika Zaječarske gitarijade – D Zoo. Detaljne informacije o muzičkom programu možete očekivati uskoro. Ove godine ekskluzivno program Summer3p festivala na Moon Stageu moći ćete da pratite putem live streaminga na O Radiju (Oradio.rs).

Summer3p festival sa ponosom nosi EFFE etiketu za 2015/2016. godinu i pripada grupi najboljih evropskih festivala, odlučeno je nakon procesa intenzivne evaluacije od strane nacionalnih eksperata i međunarodnog žirija.

Pored odličnog muzičkog programa na dve bine, festival i ove godine nudi raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.

Kompleti ulaznica za Summer3p su 1099 dinara (za sva 4 dana).

Pogledajte još