Objavljena satnica Serbia Wonderland Festivala

0

Dvodnevni Serbia Wonderland spektakl, koji se po drugi put održava pod otvorenim nebom, uz podršku Heinekena, počinje sutra, na jednoj od najlepših lokacija u gradu, Beogradskoj tvrđavi. Kapije festivala otvaraju se u 20:30h, kada počinje muzički program na terenima KK Partizan, koji će trajati sve do jutra.

Pored najveće zvezde I legende festivala Paul Van Dyk-a, organizatori su u okviru bogatog muzičkog programa doveli kvalitetna EDM imena, koji su po svojoj muzici i nastupima poznati svetskoj festivalskoj publici koja je imala prilike da ih sluša na događajima poput Tomorrowland-a i Ultra Music-a.

Posetioci će svoje omiljene izvođače imati priliku da čuju po sledećem rasporedu :

2.jul

Pessto 20:30
Showbiz 22:00
Zap Me Strobe 23:30
PAUL VAN DYK 01:00
Ikerya Project 03:00
Code Black 04:00

3.jul

Matalive b2b Stereo Republic 20:30
Cavin Viviano b2b Rosske 22:00
ORIJAN NILSEN 00:00
DANNIC 01:30
MARLO 03:00
Cyber 04:30

“Kalemegdan će u četvrtak i petak biti pretvoren u magičnu zemlju čuda, a brojni zanimljivi korneri, pirotehnika i specijalni efekti upotpuniće festivalsku atmosferu. Očekuju se i brojni posetioci iz zemalja regiona, a za dva dana trajanja festivala čak 5 headlinera i 9 domaćih rezidenta predstaviće se Beogradskoj publici.” – kažu iz Jungle Tribea.

Ulaznice za festival su u pretprodaji na blagajnama “Eventima” kao i u prostoriji agencije “Jungle Tribe” u Gospodar Jevremovoj 49 u Beogradu, a mogu se u pretprodaji kupiti po ceni od 2300 dinara za oba dana, odnosno 1800/1500 dinara za jedan dan festivala.

Više informacija o festivalu možete pronaći na sledećim linkovima:

http://www.serbiawonderland.com/sr i https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.