PRETUČENA ESTRADA: Mina nije jedina, i ove dame sa javne scene su ŽRTVE NASILJA

Mina Lazarević je u svom stanu pretučena u noći između petka i subote, a policija došla tek kad je njen suprug, baletan Goran Stanić, i zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on žive sa svoje dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

VLADA STANOJEVIĆ I ANA-MARIJA ŽUJOVIĆ

(old_image)

Glavni akteri priče koja se verovatno i najviše provlačila kroz domaće medije su poznati voditelj Vladimir Stanojević i njegova tadašnja izabranica Ana-Marija Žujović. Fitnes šampionika je početkom godine na socijalne mreže postavila fotografiju na kojoj joj se videla velika masnica ispod oka i optužila tadašnjeg supruga da ju je prebio. Posle toga Vlada i Ana-Marija su nekoliko meseci prepucavali u javnosti, a pošto je obeležen kao siledžija Stanojević je ostao i bez nekoliko poslovnih angažmana.

MIA BORISAVLJEVIĆ

(old_image)Žrtva nasilnika bila je i Mia Borisavljević. Nju je, kako su preneli mediji, njen nekadšanji momak, Nikola Minić dva puta pretukao. Lupio joj je nekoliko šamara posle prepirke u jednom beogradskom klubu 2011. godine, a krajem 2014. je pratio pevačicu do kuće i pre nego što je izašla iz auta ušao je u kola i udarao je po glavi. Mina se posle drugog puta i javno oglasila.

- Neka moj primer posluži svim drugim ženama koje se nađu u sličnoj nevolji, jer treba da stanu na put nasilju - rekla je Mina tada.

ADIL I DŽEJEVA ĆERKA

(old_image)

Pevač Adil pretukao je svoju suprugu Anu krajem 2013. godine. Ana, koja je rodila njihovo dete samo par meseci pre toga, inače je ćerka poznatog pevača Džeja Ramadanovskog. Ona nije prešla preko batina i razišla se sa Adilom.

MAJA MARIJANA

(old_image)

Maja Marijana, odnosnio Marijana Radovanović kako joj je pravo ime, sama je jedne noći 2013. godine došla u Urgentni centar zbog poverada koje joj je naneo suprug Mladen Šmakić.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je Maja Marijana u policiji.

Pevačica ga ipak nije tužila, kako je rekla, zbog ćerke i emocija koje gaji prema njemu..

INDY ARADINOVIĆ

(old_image)

Na ovom spisku je i pevačica Indy Aradinović. Nju je jednom prilikom pretukao gazda jednog noćnog kluba, međutim ona je prećutala ovaj sklučaj u trenutku kad se desio. Sve je otkriveno kad je na Fejsbuku podržala žene, žrtve porodičnog nasilja u porodici.

- Podržavam žene koje preživaljavaju nasilje! I sama sam ga osjetila na svojoj koži – rekla je početkom ove godine Indy.

TANJA SAVIĆ

(old_image)

Ova priča nije zvanično potvrđena, ali već neko vreme kruće priče kako Tanju Savić maltretira muž Dušan. Ovo je prvi javno saopštio Tanjin nekadašnji prijatelj Bane Đokić, rekavši da Dušan redovno maltretira Savićevu, te da ga se ona plaši.

ĆEMO

(old_image)

Mediji su preneli da je Ćemo nepoznatu devojku udarao pesnicama do krvi, što je, ako je tačno, verovatno i najbrutalniji slučaj nasilja nad ženama kad su javne ličnosti u pitanju. Da sve bude još gore, ceo sukob je izbio oko naručivanja pesme.

dum

Pogledajte još