7. Business Café: Upravljanje ljudima i procesima - Švajcarskim modelom do uspeha

Zahvaljujući podršci kompanija Wiener Stadtische osiguranje, Atria Group, Privredne komore Srbije i drugih prijatelja događaja, Business Café započinje novu sezonu ambiciozno, s ciljem umrežavanja, povezivanja i prenošenja znanja i iskustava uspešnih poslovnih ljudi i preduzetnika.

Gosti organizatorke Business Café događaja, Irene Lalić, biće Edin Dacić, vlasnik švajcarske kompanije Daccomet AG, i proizvodnih kompanija Standard, Prnjavor, BIH i Standard-Furniture, Ćuprija, Srbija i Milan Mijailović, osnivač i partner domaće konsultantske kuće Omega Consulting Team, Smederevo, u čijem portfoliju su značajne domaće kompanije kao i kompanije iz regiona.

(old_image)

Šta je Business Café i zbog čega doći? Business Café, predstavlja druženje preduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmene informacija, deljenja preduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

Vi možete: Upoznati nove ljude, potencijalno nove klijente i poznanike (ponestite veću količinu vizitkartica)Doći po inspiraciju i motivaciju slušajući druge preduzetničke pričeSaznati nove informacije s tržištaUčiti na tuđim greškamaOdržavati već sklopljena poznanstvaAkumulirati dobru energiju kako bi se mogli suočiti sa svim poslovnim i privatnim izazovima pred nama.

(old_image)

Kako do ulaznice:

Ulaznice (1000din) se mogu nabaviti preko servisa Eventim – ličnim dolaskom ili plaćanjem online, zatim, u pošti ili banci opštom uplatnicom ili preko računa firme (za plaćanje preko firme potrebno je poslati zahtev na office@eventim.rs). Ulaznice se mogu preuzeti na prodajnom mestu Eventima, na željenoj adresi putem kurirske službe ili se mogu odštampati kod kuće odabirom opcije Print@home.

Pogledajte kako je bilo 2. jula, a sve ostale informacije možete dobiti preko sajta

Pogledajte još