PREVARILA SAM DEČKA SA KEPECOM i opet bih to učinila

Dve godine sam u vezi s dečkom. U poslednjih godinu dana smo se udaljili. Ređe se viđamo, jer on radi kao vozač i često putuje u inostranstvo. Uz sve to, pronašla sam mu u telefonu poruke druge žene, što je samo potvrdilo moje sumnje da me vara. Mesecima sam bila potištena, a onda je potištenost prerasla u ravnodušnost.

Kako radim u kafiću, svakog dana upoznajem različite muškarce. Neki se udvaraju, neki otvoreno nabacuju, a neki čak i nude novac za seks. Sve sam ih redom odbijala. Često u kafić kad radim dolazi mladić koji je veoma nizak, ima jedva 160 centimetara.

Završio je fakultet i radi u lokalnoj pošti kao šef. Veoma je prijatan i normalan, za razliku od većine drugih muškaraca. U početku o njemu nisam razmišljala. Dođe, sedne za šank i dok pije kafu lepo se ispričamo. Diskretno mi uvek udeli kompliment, te danas si baš lepa, te divna ti je kosa, te super ti stoje farmerke. U malom gradu se sve zna, pa sam tako bila upoznata da se zabavljao s jednom devojkom koja ga je ostavila i udala se u drugom gradu. Nikada ništa loše nije rekao o toj devojci.

Jedno veče mi je pomogao da zatvorim kafić, sklonio je stolice, složio ih, zatvorio vrata. Kad me je otprati kući prvi put sam u njemu videla muškarca. Iako pola glave niži od mene, bio je čovek koji ume da se ponaša. I ja sam priznajem imala predrasude. Svi su ga zvali kepec u njegovom odsustvu. Videli smo se nekoliko puta. I desilo se. Imali smo seks koji je bio fantastičan. Pet puta bolji nego sa mojim dečkom.

Tretirao me je kao ženu, ugađao mi, a njegov penis uopšte nije mali. Suprotno od toga. Želim opet da imamo seks.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.