NIJE MI SE VADIO IZ NJE KAD JE LUPAO: Kad sam video njenog muža mislio sam da je majstor

Ona mi je rekla da je razvedena, da ima petogodišnju ćerku, da se bavi primenjenim slikarstvom na svili, da je završila fakultet primenjenih umetnosti. Nekoliko puta smo otišli na kafu, pre nego što smo se poljubili i zvanično otpočeli vezu. Upoznavanje je trajalo sigurno mesec i po, možda i duže. Živim sam zadnje dve godine od kako sam se razveo. Imao sam nekoliko kombinacija, ali ništa ozbiljno do njenog pojavljivanja. Upoznao sam joj ćerku. Nekoliko puta prespavao u njihovom stanu. Planirali smo zajednički život. To je trajalo četiri, pet meseci. Upoznao sam je sa svim prijateljima i roditeljima. O bivšem mužu je pričala malo. Rekla mi je da ne živi u Srbiji, da ne pita za ćerku, da nemaju kontakt. Pozove je jednom godišnje da pita za dete.

Kako je požrtvovana majka, najčešće smo imali seks dok je njeno dete bilo u obdaništu ili kad zaspi. Ja bih preko dana izašao s posla na sat da bi se videli. Tako je bilo i pre dve nedelje. Došao sam kolima do njenog stana, iako mi je kancelarija na Novom Beogradu. Strast je jaka, a seks nam je dobar. Tucali smo se u dnevnoj sobi, a vrata koja vode na terasu su bila otvorena. Bio sam u njoj od pozadi kad je neko počeo da lupa na vrata. Nije mi dozvolila da prekinem. Rekla je da će otići, da je to verovatno majstor. Nastavili smo da vodimo ljubav. Čovek na vratima se drao, dozivao je po imenu govoreći kako zna da je tu. To je trajalo nekoliko minuta, a onda je nastala tišina. Malo je bila nervozna primetio sam, ali smo nastavili da se tucamo na trosedu. Sela je na mene, kad se čuo snažan udarac. Nesnosna buka oboje smo skočili. U dnevnu sobu je uleteo muškarac. Ogroman, izbezumljen, neobrijan. Nosio je crnu kožnu jaknu, a u ruci je držao macolu. Ona ga je odmah pozvala po imenu, kao i on nju. Nazvao ju je droljom. Iako sam bio go, hteo sam da skočim na čoveka. Prišao mi je kezeći se s rečima da se najzad upoznamo, ti si taj što mi jebe ženu. Ona je otišla u drugu sobu. I dok sam pokušavao da se obučem taj čovek, za koga sad znam da je muž moje bivše, počeo je da me udara gde je stigao. Udario me je dva puta mazolom. Prvi udarac mi je smrskao zglob na ruci. Gađao sam ga čim sam stigao. Dohvatio sam stalak za sveću od kovanog gvožđa i s njima ga udario nekoliko puta. I čovek koji me je krvnički udarao počeo je dozivati policiju.

Nekako sam se obukao i krenuo ka kolima. Tamo me je čekao novi šok. Auto mi je bio skroz izlupan. Sad ležim kući s rukom u gipsu i s polomljena dva rebra. Moja bivša devojka bila u braku s čovekom koji je radio u Kanadi. Dobio je informaciju da ima drugog, pa je došao da se obračuna. Uhvatio nas je baš za vreme seksa. Ona mi se ne javlja na telefon.

Pogledajte još