GEJ JE SVE GLEDAO: Izgubila sam nevinost na poslu u jedan noću

Prvi zarađeni novac dao mi je slobodu. Radila sam za šankom. Kafić je popularan u Smederevu, tokom leta zna da bude baš gužva. Starovalo me je mnogo mladića. Pije se dosta alkohola, pa je znalo da bude zabavno.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

To veče je došlo moje društvo. Oko jedan su svi otišli, osim mog gej drugara koji je bio depresivan jer ga je otkačio dečko. Popila sam dva koktela i spremila treći kad je za šank seo čovek kojeg znam iz viđenja. Važi za gradsku facu. Vozi taksi i mnoge devojke se lože na njega. I ranije mi je dobacivao, zadirkivao me, ali mi je bio mator, pa nisam htela da se petljam s njim. Ima 35 godina.

Pili smo i pričali. Prijalo mi je. Uskoro su svi otišli. Ostali smo moj drug gej, taksista i ja. Zaključala sam ulazna vrata u nameri da mi neko ne bane u dva na piće uverena kako ću uskoro kući. Bilo nam je super, čak se i moj drug malo otkravio. Taksista je bio prešarmanta. Ljubili smo se.

Odveo me je iza šanka i dok sam shvatila šta se dešava stavio mi je ruku u gaćice. Bila sam mokra kao Dunav. Stavio me je na sanduke koka kole i stavio mi ga. Nežno. Kad je svršio rekla sam mu da je prvi. Nije verovao. Za to vreme moj drug je igrao igricu na telefonu i gledao taksistu i mene kako vodimo ljubav. Priča je luda. Zato je nikad nisam nikome ispričala.

Pogledajte još