RODITELJI SE PROTIVILI LJUBAVNOJ VEZI: Novi detalji nestanka studentkinje

Biljana, koja je student Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, poslednji put je viđena 2. decembra ispred restorana „Zadužbina“ u Kraljevu, kad je na kiosku ostavila pasoš i mobilni telefon i rekla: „Doći će neko ovo da uzme.“ Nakon toga sela je u taksi, otišla do Višeg suda i tamo izašla, odakle joj više nema ni traga ni glasa.

Roditelji nestale devojke, rodbina, prijatelji i komšije zajedno sa spasiocima i ribolovcima već danima tragaju za njom.

- Otac Goran i majka Vesna su u šoku. Očajni su, pretražili su i Ibar jer su sumnjali da je možda skočila u ovu reku. Ali od nje nema ni traga ni glasa. I njen momak tvrdi da je nije video tog dana iako su neke njene drugarice rekle da je planirala da se vidi s njim - pričaju prijatelji ove porodice. Inače, Goran i Vesna, pored Biljane, imaju još dve mlađe ćerke i sina.

Oni objašnjavaju da Biljana nije bila problematična, ali da roditelji nisu odobravali njenu vezu s jednim mladićem.

- Navodno je problematičan i nije im se mnogo dopao. Ipak, ova porodica ne zna šta bi mogao da bude razlog njenog nestanka jer se nije žalila da ima probleme - pričaju sagovornici.

Izvor: Kurir

Pogledajte još