Benajun i Van Persi zadovoljni tretmanima u Srbiji

BEORAD, 19. novembra 2009. (Beta) - Fudbaler Liverpula Josi Benajun izjavio je da već oseća znake napretka posle tretmana povrede zadnje lože kod doktorke iz Srbije Marijane Kovačević.

"Bio sam u Beogradu na pregledu kod nje i već se osećam bolje. Nadam se da ću za nedelju, najviše dve biti spreman za povratak na teren. Zaista imam dobro predosećanje", kazao je Benajun za današnje izdanje britanskog Dejli ekspresa.

Izraelski fudbaler je, prema medijskim navodima, u Beogradu boravio tokom vikenda, kada je na pregled kod Marijane Kovačević bio i njegov saigrač iz Liverpula Albert Rijera.

Gosti Srbije juče su bili još dvojica prvotimaca Liverpula Glen Džonson i Fabio Aurelio, koji su snimljeni na aerodromu "Nikola Tesla" na kome su novinari čekali najavljeni dolazak Robina van Persija iz Arsenala.

Srpski novinari nisu uspeli da na aerodromu uhvate Van Persija, ali su britanski mediji došli do slika holandskog igrača u Beogradu, pa i njegove izjave posle neuobičajenog tretmana konjskom placentom.

"Za sada sve ide kako treba", kazao je Van Persi, koji bi zbog povrede članka prema ocenama lekara Arsenala, sa terena trebalo da odsustvuje najmanje šest nedelje.

Mediji u Engleskoj spekulišu i da bi Marijanu Kovačević uskoro mogao da poseti i napadač Liverpula Fernando Tores.

Pogledajte još