Auto Nena Still - ovlašćeni diler Peugeot programa

Kako je Peugeot jedan od najstarijih brendova na tržištu automobila, sa dugom tradicijom i dokazanim kvalitetom, i kao takav jedan od “omiljenih” brendova na srpskom tržištu, glavni cilj novog dilera je negovanje odnosa sa kupcima koji su tradicionalno ”verni“ Peugeot-u, ali i stvaranje novih, dugoročnih odnosa sa klijentima koji po prvi put žele da poklone svoje poverenje ovom brendu.

Izložbeni salon nalazi se u okviru poslovnog objekta u Zemunu, u ulici Cara Dušana 205a.

Osim izuzetno atraktivnih modela 208, 2008 i 301, zainteresovani mogu dobiti i sve potrebne informacije o novom modelu 308, čija se savršenost ogleda upravo u jednostavnosti. Model 308 definitivno nikoga ne ostavlja ravnodusnim. Izuzetno elegantan, visoke tehnologije, novi dizajn u kome nijedan detalj nije zanemaren.

Najveću pažnju kupaca svakako privlači aktuelna zimska akcija „PEUGEOT DANI SENZACIJE“ sa neverovatnim popustima za vozila sa lagera koja su dostupna po najpovoljnijim uslovima do sada.

Kao „Best buy“ (najbolju kupovinu) u ovom momentu, zaposleni u prodaji Auto Nena Still preporučuju Peugeot 301 ACCESS 1.2E sa bogatim paketom opreme koji uključuje: ABS, ESP, centralnu bravu, elektronske podizače prednjih stakala, putni računar, vazdušne jastuke za vozača i suvozača i bočne vazdušne jastuke, uz garanciju od čak 4 godine, po odličnoj ceni od 9.590 eura i Peugeot 208 ACCESS 1.0E sa još boljom opremom u koju spadaju klima, ABS, ESP, radio cd, mp3, tempomat, centralna brava, elektronski podizači prednjih stakala, vazdušni jastuci za vozača i suvozača kao i bočni i zavesasti vazdušni jastuci, za samo 9.590 eura.

Auto Nena Still vodi računa o svojim klijentima i često organizuje akcije, kako kada je u pitanju prodaja tako kada je i u pitanju servisiranje automobila. Kako smo već zakoračili u zimu, kompanija Auto Nena Still pripremila je i zimsku servisnu akciju za sve vlasnike Peugeot-ovih vozila – besplatnu kontrolu i dijagnostiku vozila kao vid preventivne zaštite Vašeg lava od „prehlade“ i „gripa“.

Sve potrebne informacije o automobilima, načinu finasiranja, servisnim i prodajnim akcijama možete dobiti putem telefona 011/307-25-00, putem mail-a office@autonena.rs ali možete nas i posetiti na našoj facebook stranici Peugeot automobili Auto Nena Still.

(old_image)

Pogledajte još