Toni Cetinski u Kombank Areni: I treća je bila sreća

Cetinski se, posle konceptualnog izleta „Trilogija – otkrivanje strasti“ na prethodnom velikom beogradskom koncertu, vratio standardnom konceptu set liste, nižući svoje hitove od početka do kraja, a sad ih već ima toliko da nisu potrebni nikakvi specijalni gosti niti bilo kakvi efekti.

Sve je počelo kao i na prvom koncertu na istom mestu, uz „Umirem sto puta dnevno“, ponovljenu i na bis, usledile su „Kad bi dao Bog“, „Budi uz mene“, „Zbog nje“, pa prvi skok na novi album uz hit „Zar malo to je“. „Kada žena zavoli“ su uz Tonija, pevale dve dame iz publike, ali i pobednik Prvog glasa Srbije Davor Jovanović. Nastavilo se uz „Što si ti meni“, „Opet si pobjedila“ „Milijun žena“, „Nebo“ koju odavno nije pevao, „Onaj ko te ljubi sretan je“ i još mnogo toga poznatog ne samo „najtvrđem jezgru“ fanova.

Posvetio je Toni „Blago onom ko te ima“ novopečenom prijatelju Novaku Đokoviću, a najemotivniji momenat je, kao i uvek na njegovom koncertu, bio „23. prosinac“. Na kraju je i ariju zapevao, čisto da nas podseti na prethodni spektakl, ali i da ima takav snimljen album.

Raspevani Cetinski, svirka koja kvalitetom prevazilazi regionalne granice, publika raspoložena od početka do kraja – više nego dovoljno da Toni u Kombank Areni veliki plus upiše i po treći put. Malo li je ?

(old_image)

Pogledajte još