ISPOVEST ORTAKA IZ KRAJA: Voleo sam ga kao brata, a on me je oralno zadovoljio

Zdravo svima, moje ime je Jovan i živim u bloku na Novom Beogradu. Želim da sa vama podelim svoje iskustvo o mom najboljem drugu i meni. Naime, mi smo drugari od malih nogu, bukvalno se ne razdvajamo. Međutim, jedno veče smo pravili žurku kod mene na gajbi i doveli smo neke klinke koje su se sa nama zezale, ali ipak na kraju nisu htele seks, jer kako su rekle nisu za takve kombinacije.

Kada smo se goste ispratili ostali smo nas dvojica sami, usledilo je tuširanje, klopa pa pravac krevet na spavanje. U toku noći osetio sam kako me nešto steže u preponama, kada sam otvorio oči video sam njegovu glavu u mom međutnožju, sledio sam se jer nisam znao kako da reagujem, posle par minuta shvatio sam da to radi bolje od svake devojke sa kojom sam do tada bio, pa sam se prepustio strastima. Kada sam doziveo orgazam kroz moje telo kao da je prošlo hiljadu iglica osećao sam se kao da sam na sedmom nebu.

Nakon ovog događaja nastavili smo da se družimo ali to više nikada nismo ponovili, niti bi sada to dopustio, on će zauvek biti moj najbolji ortak i tako će i ostati!

Ortak iz bloka

Pogledajte još