DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUN: Blizance čekaju promene, Vage vape za podrškom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dobar aspekt između Jupitera, planete koja simbolizuje inostranstvo, putovanja, i Meseca u Škopriji može doneti vesti o novcu i bićete spremni da započnete nov, dobro plaćen posao sa nekom Devicom, Rakom ili Škorpijom. Pokušajte da budete mnogo realističniji u vezi sa novcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Tražite dobrog poslovnog partnera i savet od nekog na koga se možete osloniti. Biće nekih razgovora o novim projektima sa stranim partnerima ai bi trebalo da znate šta zaista želte u saradnju sa Ribama ili Škorpijom. Možete dobiti vesti o nekom novcu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Spremate se za novu fazu u vašem životu za značajne promene i spremni ste da ih napravtie da biste imali priliku da iskažete sve svoje sposobnosti. Ako ste mladi, i želite da promenite posao, možete da to učinite mnogo lakše nego što očekujete.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Vaše obaveze nisu tako velike da ne možete da iz izvršavate ali imate potrebu za nekim stimulansom i očekujete da se nešto veoma uzbudljivo dogodi čak ina vašem poslu. Trebalo bi da se angažujete u nekoj vrsti izazovnog posla koji podrazumeva dobru fizičku aktivnost.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Nemojte da menjate mišljnje kada se radi o odlukama koje možete imati u vezi sa sadašnjim poslom. Ako niste zadovoljni vašom platom, imaćete prilike da pokušate da napravie značajne promene koje bi mogle da uključuju kako neki posao tako i vaše finansije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Tranzitni Mesec u dobrom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku i Plutonom u Jarcu označava nove poslovne mogućnosti, naročito ako imate posla sa velikim preduzećima ili ako se bavite svojim privatnim poslom. Mesec-Neptun aspekt donosi izuzetno dobre mogućnosti u vezi sa novcem. Možete dobiti poziv od nekog zemljanog znaka za poslovni sastanak.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Potrebna vam je podrškla drugih osoba koje slično misle kao i vi ali ne od Ovna ili neke Škorpije.Neki Rak ili Lav mogu biti sasvim odgoarajući saradnici za finansijski projekat. Sasvim ste svesni vaših talenata koje se mogu izraziti kroz umetnost ili kroz rad u medijima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Želite da ispoljite moć i spremni ste da napravite dugoročne promene u poslovnoj sferi jer su Sunce i Venera u vašem segmentu velikog novca. Vaša unutrašnja snaga čini vas spremnim za konkurenciju svake vrste. Smatrate sadašnje vreme važnom fazom u vašem razvoju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Intelektualni kapaciteti su vam došli do maksimalnog izražaja uprkos svakodnevom stresu i napetosti imate viziju da postoji mogućnost za vas da budete još uspešniji nego što ste bili do sada. Nemojte slušati šta neka Devica ima da vama kaže ako se radi o nekom ko je često nepouzdan.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Isplatiće vam se adaptibilnost ako ste u vezi sa veoma dominantnim i ambicioznim partnerom.Imate potrebu da sebe cenite pošto ne želite da se odreknete karijere .Ono što vam je potrebno je iskrenost, nemojte se ponašati kao neki glumac koji glumi nešto što je naučio da odigra.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Svako odstupanje od prethodno napravljenog plana može biti razlog za nerviranje kada su u pitanju poslovni partneri. Ne držite se dogovorenog i jasno dajete na znanje da ne želite da budete ograničeni protokolom bilo koje vrste. Moguće da ćete imati raspravu sa nekom Škorpijom.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naglašen segment posla sa stranim partnerima označava spremnost da se borite protiv društvenih konvencija i pravnih normi. Odbijate da priznate bilo koji autoritet i nikom ne verujete osim sebi. Mislite da vaši saradnici nisu svesni vaših poslova koji mogu dovesti do većeg profita.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još