SVEKRVA UBIJENE PEVAČICE: Indi je zaljubljena u Zorana

Zorica Marjanović, svekrva svirepo nastadale Jelene Marjanović iz Borče, bila je juče na saslušanju u Policijskoj upravi Beograd. Budući da je na prvom saslušanju pričala samo o svojim nadrimoćima, ovoga puta je govorila o ubistvu svoje snaje, budući da ubica, za kojim se traga od 2. aprila, još nije pronađen.

Vladimir Marjanović, Zoričin muž, a Jelenin svekar, pokušao je da na saslušanje uđe zajedno sa svojom suprugom pod izgovorom da se ona plaši da ostane sama. Međutim, to mu nije dozvoljeno i morao je da sačeka ispred zgrade, piše Srpski Telegraf.

Njeno svedočenje bilo je nepovezano, sa kratkim rečenicama kojima brani sina Zorana Marjanovića, Jeleninog muža.

Na pitanje jesu li se Zoran i Jelena svađali, rekla je da jesu i da je to normalno.

- Koji bračni par se ne svađa? Pa svi se svađaju! Svađali su se. To je normalno. Ali ako su se nekad posvađali, da li je to dokaz da je on ubio - postavljala je pitanja i sama na njih odgovorala.

- Svađali su se, na primer, zbog Indi. Za tu pevačicu je Zoran napravio pesmu “Bato, bre” i ona je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Svađali su se jednom i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - tvrdila je Zorica Marjanović u policiji saznaje Srpski Telegraf.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.