RETRO I SEKSI: Razgolićeni Bred Pit u reklami za čips! (video)

Poznato je da su svetske zvezde morale da rade sve i svašta kako bi preživele, pre nego što su uspele da se domognu Holivuda i blistave karijere. Tako se zna da je Bred Pit, danas jedan od najpoželjnijih holivudskih macana, kao mladić obučen u kostimu pileta delio letke ispred jednog restorana brze hrane, a kada je imao sreće snimio bi i neku reklamu.

Davne 1989., kada je imao samo 26 godina, Bred se pojavio u reklami za čips Pringles u kojoj je po prvi put imao priliku da pokaže svoje lepo lice i vitko i mišićavo telo - i to na televiziji, što je za njega tasda predstavljalo veliki uspeh.

Reklama prati grupu mladića koji se voze gradom i uživaju u čipsu sve dok im ne nestane grickalica i ne nastane još veći problem - pokvari im se automobili. Momci tada ljutito izlaze na trotoar, ali tada sve nevolje nestaju jer im u spas dolaze zgodne devojke koje imaju mnogo čipsa kod sebe.

Reklama možda i nije ništa posebno, ali se svakako isplati da je pogledate i vidite 26-godišbnjeg pita bez majice. Uživajte!

Pogledajte još