U susret 15 godina PRO PR konferencije!

Pod motom povezivanja u pokretu, konferencija će i ovoga puta okupiti vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i šire, a program će biti objavljen krajem 11. novembra.

Svoje učešće već su potvrdili: John Shield, direktor korporativnih komunikacija u BBC-u, Axel Reiserer, direktor sektora za odnose s medijima u Evropskoj banci za obnovu i razvoj, Peter Thier, direktor korporativnih komunikacija u Austrian Airlines-u, Jelena Šarenac, direktorica korporativnih komunikacija u Henkelu Adria, mr.sc. Katarina Klemenc, voditeljica korporativnih komunikacija u Novartisu, Goran Pivarski, voditelj sektora komunikacija u Microsoftu Hrvatska i Bosna i Hercegovina, Hrvoje Glasnović, voditelj sektora za digitalne komunikacije u Agrokoru koji će svojim predavanjem na temu „Digitalne komunikacije-nove mogućnosti“ i otvoriti konferenciju. Osim toga, nekoliko predavanja održaće se i na temu komunikacije u javnoj upravi što će sasvim sigurno dodatno zainteresovati zaposlene u javnom sektoru.

PRO PR konferencija je specifična i po tome što se organizuje svake godine u drugom gradu regiona pa su dosadašnji domaćini konferencije bili: Herceg Novi, Beograd, Brijuni, Rogaška Slatina, Ohrid, Sarajevo(2008. i 2014.), Budva (2009. i 2016.), Rab, Subotica, Maribor, Opatija i Krk.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.